Update Webapplicatie 07-04-2021

De volgende onderdelen zijn toegevoegd of verbeterd in de update van april 2021:

• Aanpassing in de Beheerrechten (zie hier voor het overzicht van de Beheerrechten per instelling)
  • Verbeteringen in de koppeling met Fiscaal Gemak (o.a. btw nummer en voornaam). Zie hier voor de beschrijving van de koppeling.
  • Verbetering in de koppeling met Twinfield (landcode)
  • Budgetsignaleringen tijdens het schrijven van uren
  • Indien de Koppeling Pinkweb niet centraal ingericht is, verschijnt bij een document in het hamburgermenu geen optie Publiceren.
  • Per medewerker kan de toegang tot de Webapp worden ingesteld
  • De filter op Taal is verbeterd bij Projecten, Factuurtermijnen, Factuurgegevens bewerken
  • In de globale zoekfunctie werden items met bepaalde tekens in de naam (+, %) niet correct gevonden