Update Webapplicatie 20-10-2022

CONTROLLED RELEASE CRM

• Bij het gebruik van de optie Meerdere Documenten uploaden werd in sommige gevallen de bestandsnaam niet goed overgenomen. Dat gebeurde onder andere bij bestandsnamen met meerdere punten in de naam. Dat is verholpen.

Meer informatie over de Controlled Release omgeving vind je hier: Controlled Release overzicht Web.

CRM

• Het zoekscherm bovenin (globaal zoeken) is versneld. Er wordt nu in eerste instantie gezocht binnen de relatiecode en naam van Bedrijven/Families en Personen. Indien er alsnog verder gezocht moet worden, gebruik je het tabblad Opties en kies je de gewenste aanvullende zoekopties. Ook wordt nu direct een juiste persoon gevonden als je zoekt op de volledige persoonsnaam zoals "Henk de Boon". Dit is de optie "Persoonsnaam Voluit".

FACTURATIE

• De PDF die ingesloten is in de UBL versie van een factuur, was niet altijd goed te verwerken in andere applicaties. Dat is verholpen.
  • In de lijsten Facturen en Periodieke Facturen is nu te sorteren op de Relatiecode. Tevens is de Relatiecode meteen zichtbaar achter de naam:
  • Je kunt nu instellen via je account rechts bovenin (Account > Instellingen > Webapplicatie), hoeveel items je standaard in de lijsten van Facturatie wilt tonen: