Update Webapplicatie 21-04-2022

De volgende onderdelen zijn toegevoegd of verbeterd in de update van 21-04-2022

CRM

• Adres op de Relatiekaart is klikbaar naar Google Maps dat op een nieuw tabblad opent.

• Adres op Relatiekaart kan in adresformaat naar het klembord gekopieerd worden om dit bijvoorbeeld in een label te gebruiken:

Bijvoorbeeld kopiëren naar kladblok geeft:

• Bij het toevoegen van een land bij een adres, is nu te kiezen uit Favorieten landen. Bij Beheer>Stamgegevens>Landen zijn de favorieten landen in te stellen. Deze gelden voor alle gebruikers.

Als je nu bij de Relatie de contactgegevens aanpast:

• Een Familie kan nu ook als Dochter worden toegevoegd bij een Groep.
  • Het numerieke deel van een BTW-nummer hoeft niet meer gelijk te zijn aan het VPB-nummer.
  • BTW-nummers met verschillende subnummers kunnen nu bij verschillende relaties en Fiscale eenheden worden opgeslagen. Bijvoorbeeld NL123456782B01 en NL123456782B02 worden nu als afzonderlijke BTW-nummers behandeld.

FACTURATIE

Vanaf nu is het in Facturatie mogelijk om, als module Budgetten in gebruik is, ook Periodieke Facturen te gebruiken en te tonen in het Hoofdmenu via de instelling Beheer>Facturatie>Instellingen:

Het Hoofdmenu toont nu:

RAPPORTEN

Voorbereidingen voor de functionaliteit voor RAPPORTEN in het Web, deze zijn nog niet zichtbaar.

TECHNISCHE AANPASSINGEN

Diverse updates aan het platform dat de Word en Excel documenten en PDF's genereert.