Update Webapplicatie 21-07-2022

CRM

Bij het gebruik van het kopieerknopje van het adres op het dashboard van een Relatie (bijvoorbeeld voor een labelprinter), wordt nu het Bezoekadres gebruikt als het Postadres (Straat en Plaats) leeg is. Standaard wordt altijd eerst het Postadres gebruikt.

Voorbeeld:

Kies voor kopiëren:

Plakken in Kladblok geeft:

FACTURATIE

• Bij het valideren van de e-mailinstellingen, worden nu met een kopieerknop alle noodzakelijke velden gekopieerd zodat deze bijvoorbeeld in één keer aan de domeinbeheerder verstrekt kunnen worden voor de inrichting van het maildomein.
    Screenshot van een voorbeeld:
    Kopiëren naar Kladblok geeft:

• In de automatische keuzes voor de Factuurlayout is een verbetering doorgevoerd zodat de gebruiker niet meer hoeft te kiezen als er slechts één Factuurlayout beschikbaar is.
    De volledige flow voor een omgeving met de Module Meerdere Administraties wordt in het overzicht hieronder getoond:

KOPPELINGEN

Bij het sorteren van het Synchronisatie Logboek zijn verbetering doorgevoerd voor het sorteren op het ID, waardoor het overzicht in ouderdom beter wordt.