Update Webapplicatie 07-06-2022

UREN

Indien je gebruik maakt van de module Budgetten zijn er nu meer mogelijkheden om rechten op de functies Budgetbewaking en Budgetsignalering af te dwingen.

Om dit in te stellen ga je naar Beheer > Intern > Medewerkers > [selecteer een medewerker] > Rechten.
Onder het kopje Projecten kan je nu aangeven of de medewerker toegang heeft tot deze opties:

De toegang tot de functie Budgetbewaking is nu bepaald door de volgende voorwaarden:

• je hebt licenties voor de Module Uren en module Budgetten én
  • je hebt de optie Budgetbewaking én
  • Je bent gebruiker of beheerder van Uren óf
  • je bent gebruiker van Facturatie óf
  • je bent gebruiker Uren en Projectmanager óf
  • je bent gebruiker Uren en Projectleider

De toegang tot de functie Budgetsignalering is nu bepaald door de volgende voorwaarden:

• je hebt licenties voor de Module Uren en module Budgetten én
  • je hebt de optie Budgetsignalering (deze nieuwe functionaliteit) én
  • Je bent beheerder van Uren óf
  • je bent beheerder van Facturatie