Update Webapplicatie 24-05-2022

CRM

Bij het kopiëren van de adresgegevens van de relatie middels de kopieerknop, wordt nu het land niet meer meegenomen.

Na plakken in bijvoorbeeld Kladblok:

UREN

Als je gebruikt maakt van de module Budgetten is onder Beheer>Budgetten>Instellingen de default Budgetconfiguratie in te stellen. Bij het aanmaken van een nieuw budget worden deze standaard waarden dan al voor ingevuld. Een optie kan ook leeg gelaten worden: dan moet je altijd zelf bij het budget de keuze maken. Een vooraf ingevulde keuze kan bij het aanmaken wel gewijzigd worden.

Instellingen:

Bij aanmaken budget:

FACTURATIE

• Bij het ophalen van uren bij een omgeving zonder Module Meerdere Administraties, werd ten onrechte om een administratie gevraagd. Dat is nu verholpen.
  • Bij het gebruik van een Factuur_termijn Sjabloon en Periodiek Sjabloon werd het standaard Sjabloon gebruikt. Dat is nu verholpen.