Update Webapplicatie 15-11-2021

De volgende onderdelen zijn toegevoegd of verbeterd in de update van 15-11-2021

ALGEMEEN

• Beheer: het synchronisatie Logboek is vernieuwd.
    • De snelheid van het ophalen aanzienlijk verbeterd.
    • Het zoekfilter is uitgebreid met het zoeken op Relaties, Personen, Documenten en/of Facturen en opnieuw ingedeeld.
    • In de kolom Betreft is nu meer informatie toegevoegd bij Bedrijf/Familie en Persoon. Door deze aan te klikken kom je direct op de bijbehorende relatiekaart.
    • Meerdere items kunnen nu in bulk worden verwijderd óf opnieuw worden aangeboden.

Screenshot zoekfilter:

Screenshot bulk actie Opnieuw aanbieden:

Screenshot bulk actie Verwijderen:

SYNCHRONISATIE

• Exact Online: er is een aanpassing doorgevoerd waardoor een zojuist aangemaakte Verbinding direct aan de betreffende administratie wordt gekoppeld. Hierdoor is het proces vereenvoudigd.