Update Webapplicatie 15-11-2022

ALGEMEEN

Er zijn diverse verbeteringen doorgevoerd waardoor de lijsten Personen, Bedrijven, Families, Taken, Notities, Facturen en Synchronisatielog veel sneller geladen worden.

CRM

• Bij het globaal zoeken is nu op te slaan welke filters volgende keer gebruikt moeten worden. Dit wordt per gebruiker vastgehouden als je op de knop Opslaan klikt. Met de knop Standaard kom je weer bij de standaard instellingen van RADAR.

• Bij het ophalen van KvK gegevens wordt nu een melding gegeven indien de webservice van de KvK niet beschikbaar is.

UREN

Het opslaan van uren- en productregels is versneld door aanpassingen in het proces van bepalen van de budgetsignaleringen.

FACTURATIE

• Bij het aanpassen van een urenregel met de optie "Uren Invoeren" werden de urenregels geheel vrijgegeven. Vanaf deze versie worden de urenregels en de bijbehorende factuurregels direct bijgewerkt en hoeven de urenregels niet meer vrijgegeven en opgehaald te worden.
  • Het ophalen van de lijst met Onderhanden werk gaat nu sneller door performance verbeteringen.

KOPPELINGEN

Voor Twinfield is het nu mogelijk om facturen met BTW Verlegd (voor bijvoorbeeld de ICP) en BTW Nul te hanteren voor de journaalpost van definitieve facturen. Neem contact op met onze servicedesk als je van deze optie gebruik wil gaan maken. Onze collega's maken dan de BTW codes voor je aan.

Bij Beheer>Koppelingen>Beheer>Overzicht van alle Koppelingen>Twinfield kan je daarna de gewenste Twinfield codes toevoegen: