Update Webapplicatie 15-11-2022

ALGEMEEN

• Er zijn diverse verbeteringen doorgevoerd waardoor de lijsten Personen, Bedrijven, Families, Taken, Notities, Facturen en Synchronisatielog sneller geladen worden.

CRM

• Bij het globaal zoeken is op te slaan welke filters volgende keer gebruikt moeten worden. Dit wordt per gebruiker vastgehouden als je op de knop Opslaan klikt. Met de knop Standaard kom je weer bij de standaard instellingen van Radar360.
  • Bij het ophalen van KVK gegevens wordt een melding gegeven indien de webservice van de KVK niet beschikbaar is.

UREN

• Het opslaan van Uren- en Productregels is versneld door aanpassingen in het proces van bepalen van de budgetsignaleringen.

FACTURATIE

• Bij het aanpassen van een Urenregel met de optie "Uren Invoeren" werden de urenregels geheel vrijgegeven. Vanaf deze versie worden de Urenregels en de bijbehorende Factuurregels direct bijgewerkt en hoeven de urenregels niet meer vrijgegeven en opgehaald te worden.
  • Het ophalen van de lijst met Onderhanden werk is sneller gemaakt.

KOPPELINGEN

• Voor Twinfield is het nu mogelijk om facturen met BTW Verlegd (voor bijvoorbeeld de ICP) en BTW Nul te hanteren voor de journaalpost van definitieve facturen.  Lees meer...