Update Webapplicatie 01-11-2022

ALGEMEEN

De inlogpagina is veranderd zodat we komende periode wijzigingen en aanvullingen kunnen doorvoeren op het aanmeld- en inlogproces. Het wachtwoord reset proces is nu via deze inlogpagina ook op te starten:

CONTROLLED RELEASE RAPPORTEN

In deze versie is met name het CRM rapport Voortgang uitgebreid. Nu zijn direct de gewenste kwartalen en maanden te selecteren in de filtering zonder deze te combineren met een datumfilter. Ook zijn alle filters in de rapporten nu ondergebracht in tabbladen: