Update Webapplicatie 28-02-2022

De volgende onderdelen zijn toegevoegd of verbeterd in de update van 28-02-2022

ALGEMEEN

In  de Beheer sectie zijn voor Facturatie nu de Facturatie Instellingen beschikbaar. Hier zijn de instellingen voor Algemeen, Uren Facturen, Export, Factuur Korting en E-factureren in te stellen.

FACTURATIE

De Controlled Release van Facturatie in het Web is nu beschikbaar. Facturatie is zichtbaar indien je deelneemt aan de Controlled Release groep. Je kunt hier meer informatie vinden: Stappenplan Facturatie Web