Update Webapplicatie 24-03-2022

De volgende onderdelen zijn toegevoegd of verbeterd in de update van 24-03-2022

ALGEMEEN

• In het Dashboard zijn de takenlijst Widgets nu te sorteren op ouderdom:

• In de Widgets voor Workflow zijn verbeteringen toegevoegd waardoor deze sneller laden.

CRM

Bij het in bulk afhandelen van taken, wordt een aantal tot en met vijf taken direct afgehandeld. Als er meer dan vijf taken geselecteerd worden, zullen deze in een achtergrondproces afgehandeld worden.

KOPPELINGEN

Bij de koppeling ValidSign is een verbetering doorgevoerd bij het wijzigen en opslaan van nieuwe inloggegevens.

BEHEER

• Het beheerscherm voor Facturatie is uitgebreid met Instellingen. Nu zijn de algemene instellingen, Uren Facturen, Export, Factuur Korting en E factureren toegevoegd. Indien Facturatie in het Web actief is (zie release 24-02-2022,) dan is ook de naam van het bedrijf aan te passen ten behoeve van de UBL. Bij de Module Meerdere Administraties (Bedrijven) is dat reeds mogelijk onder het desbetreffende bedrijf (Beheer>Licenties & Modules>Meerdere Administraties)
  • Onder Email instellingen is nu het domein/de domeinen vast te leggen waarmee alle e-mail vanuit RADAR verzonden kan worden. Hiervoor dient je domeinbeheerder wijzigingen in de DNS van je domein door te voeren. Dit betreft de domeinvalidatie, het SPF-record en het DKIM-record.
  • Bij de Factuurlayouts is het nu mogelijk de Factuursjablonen en het Factuur mailsjabloon te downloaden, te uploaden en terug te zetten naar de RADAR standaard.

FACTURATIE

• Bij een definitieve factuur is nu achteraf alsnog in te stellen dat deze gemaild moet worden via de optie Instellingen bij de factuur.
  • Bij een nog te mailen factuur is nu zichtbaar naar welk mailadres de factuur gemaild zal worden. Dit is het AAN mailadres.
  • Bij een definitieve factuur wordt nu het AAN mailadres getoond van de laatst verzonden e-mail.
  • Het is bij een definitieve factuur nu mogelijk om de factuur nogmaals te mailen. De mailadressen die nu van toepassing zijn op het versturen bij deze klant, zijn direct zichtbaar en te wijzigen. Ook de mailadressen uit het mailsjabloon zijn zichtbaar (AAN, CC en BCC) en aan te passen.
  • Het is nu mogelijk om een Proef E-mail te sturen voor een definitieve én conceptfactuur. Het e-mailadres kan je dan zelf opgeven.
  • Het is mogelijk bij het proef e-mailen en het nogmaals mailen om meerdere mailadressen op te nemen door deze te scheiden met een komma.
  • Je kunt nu meerdere mailadressen in het mailsjabloon opnemen door deze te scheiden met een komma. Het aanpassen van deze adressen wordt door onze Servicedesk verzorgd.