Update Webapplicatie 27-06-2022

CRM

Het is nu mogelijk om bij de Taken te filteren op de Notitiesoort:

UREN

Vanaf update 24-05-2022 is de volgende functionaliteit toegevoegd:
Als je gebruikt maakt van de module Budgetten is onder Beheer>Budgetten>Instellingen de default Budgetconfiguratie in te stellen. Bij het aanmaken van een nieuw budget worden deze standaard waarden dan al voor ingevuld. Een optie kan ook leeg gelaten worden: dan moet je altijd zelf bij het budget de keuze maken. Een vooraf ingevulde keuze kan bij het aanmaken wel gewijzigd worden.

Vanaf nu (27-06-2022) is (optioneel) een verplichte keuze af te dwingen door in te stellen dat een optie niet gewijzigd kan worden door een gebruiker:

Het resultaat bij een Budgetconfiguratie is dan als volgt:

In dit voorbeeld is dus de Budget afspraak nog wel door een gebruiker te wijzigen.

FACTURATIE

Het Briefhoofd in #ADRES# wordt nu toegepast bij facturen die aan een persoon zijn gericht:

Het briefhoofd is in te stellen via Beheer>Briefhoofd>Briefhoofd>[Kies taal]

KOPPELINGEN

Snelstart:
Als buiten RADAR om contactpersonen op een Adres of Correspondentieadres van een Klant in Snelstart werden ingevuld, bleven deze niet behouden na een synchronisatie vanuit RADAR. Dat is nu aangepast.