Update Webapplicatie 14-07-2022

ALGEMEEN


Er zijn verbeteringen doorgevoerd waardoor de lijsten veel sneller laden. Dit is met name merkbaar in grotere omgevingen. Het gaat om de lijsten Personen, Bedrijven, Families, Notities, Taken, Documenten en Facturen.


FACTURATIE


Bij het gebruik van de module Meerdere Administraties is nu in te stellen dat een Factuurlayout van de ene Administratie een equivalent heeft in een andere Administratie.

Als bijvoorbeeld bij Administratie A een Factuurlayout English bestaat en ook een Factuurlayout Engels aanwezig is in Administratie B én ze zijn beide toegevoegd in de Factuurlayoutgroep "Engelstalig", dan wordt bij het wisselen van de Administratie in de conceptfactuur automatisch de bijbehorende Factuurlayout uit de andere administratie gekozen. 

Dit geldt ook als op de Relatie een Factuurlayout van Administratie B staat ingesteld én de factuur wordt op Administratie A opgemaakt. Er kan per Factuurlayoutgroep per Administratie maar één Factuurlayout gekoppeld worden.


Een Factuurlayoutgroep maak je aan via Beheer>Licenties & Modules> Factuurlayout groepen.
Detailscherm:Het koppelen van de Factuurlayoutgroepen aan de Factuurlayouts vindt plaats bij het instellen van de Factuurlayouts:

via Beheer>Licenties & Modules>Meerdere Administraties | Kies voor Factuurlayouts via de puntjes achter een Administratie:
Kies vervolgens voor Bewerken achter een Factuurlayout:


Kies hier de gewenste Factuurlayout groep:
In de lijst met Factuurlayouts is nu de gekozen Factuurlayout groep zichtbaar bij de gekozen Factuurlayout:Herhaal deze stappen voor de volgende Administratie om de gewenste Factuurlayout te koppelen die (in dit voorbeeld) aan de Factuurlayout groep "Engelstalig" moet voldoen.
Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.