Update Webapplicatie 27-09-2022

CRM

• In sommige gevallen konden Excel bestanden die als Sjabloon gebruikt worden, voor vertraging zorgen. Dat is nu verholpen.
  • Op de relatiekaart vanaf nu voor elke gebruiker de zoekfunctie voor de KvK-gegevens actief gemaakt. De dienst wordt op basis van een "fair use policy" beschikbaar gesteld. Bij overmatig gebruik of misbruik kan deze functie uitgeschakeld worden.

Voor huidige gebruikers van Webservices.nl (Company.info):
    Gebruikers die een abonnement bij Webservices.nl hebben, kunnen deze nog altijd blijven gebruiken. Indien dit abonnement enkel voor Radar360 in gebruik is, dan is dat voor het Web niet meer benodigd. Als bij Beheer >  Koppelingen > Overzicht alle Koppelingen de koppeling met Webservices.nl verwijderd wordt, zal Radar360 automatisch overstappen op de nieuwe KVK koppeling. Hiervoor moeten de gegevens van Webservices.nl dus leeg blijven.

Kies op de relatiekaart voor het vergrootglas achter het KVK-nummer. Het nummer hoeft niet ingevuld te zijn:

Kies vervolgens uit de lijst met Zoekresultaten het gewenste bedrijf. Indien er (zoals in dit voorbeeld) er slechts 1 resultaat naar voren komt, wordt daaronder direct de informatie getoond.

Je kunt hier in plaats van KVK-nummer ook op Naam (eventueel in combinatie met de andere zoekvelden).

In de linker kolom worden de KVK-gegevens getoond, in de rechter kolom staan de gegevens van de relatie zoals die in Radar360 zijn opgeslagen.

Met de oranje pijltjes kan je ervoor kiezen de geselecteerde gegevens over te nemen in Radar360.