Update Webapplicatie 29-06-2022

CRM

• Voor het instellen van koppelingen op een Subpersoon, is nu voor PinkWeb de mogelijkheid om zowel de Hoofdpersoon als de Subpersoon apart in te stellen.
    Voor koppelingen die op een Subpersoon staat ingesteld, kan deze alleen worden uitgezet. Het aanzetten van een koppeling dient bij de Hoofdpersoon te gebeuren.

FACTURATIE

• Nog niet gebruikte Factuurlayouts konden na archiveren niet verwijderd worden. Dat is nu verholpen.
  • Als je in een conceptfactuur de optie Urenregel bewerken kiest en daar de Relatie, Activiteit of (deel-)Project wijzigt, worden de uren weer vrij gegeven. Door het opnieuw ophalen van de uren, worden de factuurregels met eventuele wijzigingen weer aangemaakt. Hierbij worden (behalve handmatige factuurregels) de uren, producten en factuurregels opnieuw ingesteld.
  • Een gebruiker van de module Facturatie kan nu facturen aanmaken, de gebruiker hoeft daarvoor geen Beheerder meer te zijn.

KOPPELINGEN

• Indien in Snelstart handmatig contactpersonen zijn toegevoegd in Snelstart, dan bleven deze niet behouden bij een synchronisatie vanuit RADAR: de contactpersonen blijven vanaf nu wel behouden.