Update Webapplicatie 28-03-2022

FACTURATIE

• Het is mogelijk om Payt te gebruiken binnen Facturatie in het Web.
  • Een conceptfactuur kon niet worden verwijderd als er een proef e-mail verzonden was voor deze factuur. Dat is nu verholpen.

BEHEER

• Bij gebruik van de module Meerdere Administraties, kon er ook een e-mailadres ingevuld worden op de Algemene instellingen van de koppeling Payt: nu is het e-mailadres alleen per Administratie in te vullen.