Update Webapplicatie 28-03-2022

De volgende onderdelen zijn toegevoegd of verbeterd in de update van 28-03-2022

FACTURATIE

• Het is nu mogelijk om Payt te gebruiken binnen Facturatie in het Web.
  • Een conceptfactuur kon niet worden verwijderd als er een Proef e-mail op verzonden was. Dat is nu verholpen.

BEHEER

• Bij gebruik van de module Meerdere Administraties, kon er ook een mailadres ingevuld worden op de Algemene instellingen van de koppeling Payt: nu is het e-mailadres alleen per Administratie in te vullen.