Update Webapplicatie 29-11-2022

DMS

• Bij Beheer > Documenten > Cloud Opslag is de eenmalige koppeling van documenten aan SharePoint uit te voeren. Dit is stap 6 in het "Stappenplan in gebruik nemen van SharePoint" en is sneller dan de bestaande functionaliteit in de Desktop App.
  • De Servicedesk kan je hier meer informatie over verschaffen op het moment van overstap naar SharePoint.

UREN

• Er is een aanpassing doorgevoerd waardoor het opslaan van urenregels sneller verloopt.