Update Webapplicatie 20-10-2020

• Voortgang & Planning beschikbaar. Oftewel Periodieke taken en Workflow
    Klik hier voor de handleiding Voortgang & Planning

• Bedrijvenlijst: zoeken op Beheerder, Declarant, Administratie, Rechtsvorm, SBIcode toegevoegd
  • Relatie bewerken: Fiscale nummers validatie afhankelijk van land
  • Document aanmaken; fix in gebruik Persoon adresregel bij  documenten aan rol
  • Relatiekaart: directe links naar tabs contact en opmerkingen werkten niet meer, nu weer wel
  • Verdere verbeteringen aan koppeling ValidSign. Deze wordt waarschijnlijk volgende week gereleased.
  • Verdere voorbereiding Pinkweb in combinatie met SharePoint.
  • Veel nieuwe functionaliteiten rondom Project / Budget Bewaking. Release volgt binnenkort.