Update webapplicatie 10-09-2020

De volgende onderdelen zijn toegevoegd of verbeterd in de update van september 2020:

• Verbetering in snelheid en kleurgebruik.
  • Relatiekaart: Gearchiveerde Personen worden niet meer geteld in overzicht rechts bovenaan.
  • Uren boeken voor collega's, optie is toegevoegd in Mijn Uren scherm.
  • Uren schrijven ook mogelijk op Android telefoon. De relatie kon niet gekozen worden. Er staat nu achter het veld Relatie een Zoekknop en knop Opnieuw zoeken. In veel versies van de besturingssystemen, wordt de relatie al automatisch opgezocht na het intypen van minimaal 2 karakters.
  • Bij het toevoegen van een nieuwe relatie staat Uren Schrijven Toegestaan standaard aan.
  • Bugfix in date picker component.
  • Verjaardagen widget toont geen Personen van gearchiveerde Relaties meer.
  • Autocomplete uitgezet voor relatie kiezen bij uren schrijven.
  • Afhankelijk van rol, worden er geen data of alleen eigen data getoond in Widget Omzet Per Jaar en Productie Per Hoofdactiviteit.
  • PDF Maken: Briefpapier gebruiken optioneel gemaakt (vinkje toegevoegd).
  • Notificatie van taak of leestaak met Bel rechtsboven in beeld. Bel is actiever in beeld en je kunt direct doorklikken naar de taak.
  • Uren schrijven zat error in als je in verleden (voordat er werktijden ingevuld zijn) uren ging invoeren. Dit is opgelost.
  • Performance verbeterd van Bulkaanpassingen.
  • Beheer, Medewerkers, Tab Uren: het veld norm percentage toegevoegd.
  • Bij Relaties de tab Uren gewijzigd in Uren en Facturatie, en velden toegevoegd met instellingen van Uren en Facturatie. Als je als gebruiker van RADAR rechten hebt om de relatiegegevens te wijzigen, dan mag je deze velden ook wijzigen.
  • Factuur e-mail en Factuur e-mail CC toegevoegd bij e-mailadressen bij Bedrijf of Familie.
  • "Bladwijzer vervangen" staat niet meer bij aanmaken Sjabloon. Dit werkt niet met SharePoint.
  • Voorbereidingen errormelding via notificatie.
  • Voorbereiding documenten in Sharepoint publiceren naar Pinkweb.
  • Voorbereidingen Budgetten.
  • Voorbereidingen Workflow schermen bij klant, planning inrichten.
  • Voorbereidingen ValidSign.