Update Webapplicatie 11-11-2019

De volgende onderdelen zijn toegevoegd of verbeterd in de update van november 2019.

• SharePoint koppeling is gereed (wordt al uitgeleverd)

• Beheer: sectie Stamgegevens\Rekeningen is beschikbaar
  • Beheer: sectie Workflow\Workflows is beschikbaar
  • Beheer: Medewerkers sectie
  • Beheer\Medewerkers -> Medewerker bewerken -> Tab "Uren" toegevoegd
  • Beheer: sectie Uren\Activiteiten is beschikbaar
  • Beheer: sectie Uren\Hoofdactiviteiten is beschikbaar
  • Beheer: sectie Stamgegevens\Eenheden is beschikbaar
  • Beheer: sectie Uren\Productgroepen is beschikbaar
  • Beheer: sectie Uren\Producten is beschikbaar

• Geupload nieuw Document krijgt nu juiste nummering
  • Genereren nieuw Document o.b.v. Sjabloon werkt nu als voor Sjablonen een andere SharePoint Drive wordt gebruikt dan voor Documenten
  • Genereren nieuw Document o.b.v. Sjabloon veroorzaakt nu geen foutmeldingen meer bij hekjescodes die niet in Sjabloon voorkomen
  • Cloud Opslag Archief functie beschikbaar per relatie

• Globale zoekfunctie zoekt niet goed op karakter "&", nu wel
  • Documenten opslaan op relatie mapnaam is nu mogelijk
  • Relatie archiveren; onderliggende Personen worden nu ook gearchiveerd
  • Tijdlijn widget: Naar PDF omgezette Documenten worden niet meer getoond
  • Relatiekaart toont nu Bezoekadres bovenaan
  • Persoonkaart toont nu Priveadres bovenaan bij Familie. Bij een persoon onder het bedrijf zie je het bezoekadres van het bedrijf.
  • Beheer: Uren: Instellingen toegevoegd
  • Pictogram voor e-mailadres overal veranderd van "envelop" in "at" (@)
  • Dropdown met details van Bedrijf/Familie toonde per abuis postadres ipv bezoekadres
  • Gegevens die getoond worden in dropdown met details van Bedrijf/Familie/Persoon gelijkgetrokken met gegevens die bovenaan Relatiekaart/Persoonkaart worden getoond
  • Modal popup venster sluit niet als je op OK klikt, als het venster geen interactieve content heeft (oftewel alleen platte tekst weergeeft)
  • Kleurthema's per sectie
  • Functie "PDF Maken": "Bedrijf" hernoemd naar "Administratie"
  • SharePoint ID wordt niet meer gewist als een Document niet geopend kan worden
  • Widget "Workflow Todo": Boekjaar wordt nu getoond
  • Widget "Workflow Voortgang": "Jaar" gewijzigd in "Boekjaar"
  • Taak -> Bijlagen -> Knop "Bijlagen toevoegen" onzichtbaar gemaakt als je geen recht hebt om Taken te muteren
  • Beheer -> Medewerkers -> Detail -> Rechten: knop toegevoegd om direct alle gebruikersrechten aan te vinken

• Uren invoer scherm staat bijna klaar voor release. We verwachten deze update op korte termijn.