Versturen van Notificaties

Naast Systeemnotificaties kan ook de Beheerder Notificaties versturen.

• Ga naar Beheer > Intern > Notificaties.
  • Je ziet nu het overzicht van alle verstuurde Notificaties vanuit Beheer die niet ouder zijn dan 90 dagen.
  • Je ziet hier ook de systeemnotificaties die verstuurd zijn vanuit RADAR360, om bijvoorbeeld onderhoudswerkzaamheden aan te kondigen.

Als Beheerder kun je als volgt een Notificatie aanmaken:

• Klik op de knop Toevoegen.
  • In het scherm dat nu getoond wordt, kun je een titel, omschrijving en eventueel datum van tot opgeven:
  • Tevens is het mogelijk om aan te geven welke Medewerkers de Notificatie dienen te ontvangen.
  • Als je alle informatie hebt ingevoerd, klik je op de knop Opslaan en wordt het overzicht getoond. De nieuwe Notificatie wordt ook in het overzicht getoond.