Synchroniseren van een account

Deze functionaliteit maakt deel uit van de Controlled Release en is niet voor iedereen zichtbaar.
Lees meer...

Hieronder vind je een stap-voor-stap handleiding voor het synchroniseren van een account voor een medewerker.

Je kunt alleen gekoppelde accounts synchroniseren.
  • Ga naar het scherm Beheer > Intern > Medewerkers > Accounts.
  • Selecteer de medewerker waarvoor je het account wilt synchroniseren.
  • Klik op de opties achter de medewerker en klik op Synchroniseren.
  • De pagina wordt ververst en de gegeves van het account zijn gewijzigd.

De gegevens zoals bekend in RADAR worden gekopieerd naar het geselecteerde account.