Instellen van Widgets per Medewerker

Een Medewerker kan pas een Widget selecteren op één van de drie dashboards als hij van de Beheerder de rechten op een Widget heeft gekregen. Als de Medewerker geen rechten heeft op het tonen van een Widget, dan wordt deze Widget ook niet in de uitklaplijst bij het instellen van het Dashboard getoond.

Als de Medewerker geen recht heeft om bepaalde gegevens te zien, bijvoorbeeld omzet gegevens, dan wordt de Widget wel getoond, maar zonder gegevens.

• Ga naar Beheer > Intern > Medewerkers en selecteer de Medewerker, waarvoor je wilt instellen welke Widgets hij mag zien.
  • Klik op het scherm Medewerker op het tabblad Widgets.
  • Hier kun je per Widget een vinkje zetten om aan te geven dat de Medewerker deze Widget mag zien.
  • Het is mogelijk om per dashboard (Algemeen, Relatie en Persoon) alle widgets in één keer aan of uit te zetten.
  • Om de gegevens op te slaan klik je onder aan het scherm op de knop Opslaan.
  • Na het opslaan van de gegevens keer je terug naar het overzichtsscherm van Medewerkers.

Lees hier meer over het inrichten van de dashboards door de Medewerker...