Opnieuw aanbieden (synchronisaties)

Via de webversie van Radar360 kun je de koppeling nakijken

Dit doe je als beheerder via Beheer > Koppelingen > Synchronisatie Logboek of rechtstreeks via de volgende koppeling:

https://web.radarcloud.nl/beheer/integratie/historie

Je kunt dan filteren op een koppeling zoals bijvoorbeeld Nextens (bij optie zoeken) en bij deze zoekfunctie kun je kiezen om alleen de Mislukte synchronisaties weer te geven.

Als je klikt op het tekstballonnetje zie je welke foutmelding is opgetreden. Als bijvoorbeeld een melding van een verlopen token hebt gekregen, kan je je nieuwe token bij de koppeling invoeren. Als je het token hebt vernieuwd, kan je de mislukte synchronisaties opnieuw aanbieden.

Zie hieronder: