Instellen van Factuurlayouts

In Radar360 is het mogelijk om verschillende Factuurlayouts in te stellen.

Als je geen gebruik maakt van de module Meerdere Administraties, dan vind je de optie hier:

Als je wel gebruik maakt van de module Meerdere Administraties, dan vind je de optie hier:

Het instellen werkt voor beide situaties verder hetzelfde.

• Klik op de naam van de Factuurlayout die je wilt aanpassen.
  • Een overzicht van 8 layouts wordt nu getoond:
  • Per layout kun je verschillende acties uitvoeren. Klik hiervoor op het potloodje van de layout die je wilt bewerken.
  • Je kunt per layout:
    • Uploaden: Een nieuw in te stellen layout uploaden.
    • Downloaden: De op dit moment ingestelde layout downloaden.
    • RADAR Standaard: De Radar360 standaard instellen.
  • Bij het Factuur E-mail Sjabloon (een HTML bestand) heb je tevens de mogelijkheid om inline het bestand aan te passen. Dit kun je doen via de optie Bewerken.
  • Nadat je het bestand bewerkt hebt, klik je op OK en worden je gegevens opgeslagen. Het sjabloon is dan klaar voor gebruik bij het electronisch versturen van een Factuur.