Instellen van de cloud opslag authenticatie

Elke gebruiker dient zelf de authenticatie voor de cloud opslag in te regelen.

• Klik op je profielfoto en vervolgens op de optie Account.
  • In het blok Instellingen klik je op de optie Cloud Opslag Authenticatie. Hier kun je (her)authenticeren voor toegang tot je documenten.
  • Klik op de knop Start om je cloud opslag account te (her)authentificeren.
  • Je krijgt nu een inlogscherm voor Microsoft te zien waar je kunt inloggen met je Microsoft Account.
  • Vul je credentials in en geef vervolgens toestemming aan PDE PRACTICOM om dit account te mogen gebruiken binnen de Applicatie.
  • Na Accepteren kom je terug op je accountscherm in Radar360.