Instellen van de Cloud Opslag Authenticatie

Het is mogelijk om per Gebruiker de Authenticatie voor de Cloud Opslag in te regelen.

• Klik rechtsbovenin het scherm op het plaatje van je Profiel. Je krijgt nu 2 opties te zien: Account en Afmelden.
  • Klik op Account. Hier zie je 3 blokken met Informatie.
  • Klik in het blok Instellingen op de optie Cloud Opslag Authenticatie. Hier kun je (her)authenticeren voor toegang tot je Documenten.
  • Klik op de knop Start om je Cloud Opslag account te (her)authentificeren.
  • Je krijgt nu een inlogscherm voor Microsoft te zien waar je kunt inloggen met je Microsoft Account.
  • Vul je credentials in en geef vervolgens toestemming aan PDE PRACTICOM om dit account te mogen gebruiken binnen de Applicatie.
  • Na Accepteren kom je terug op je Accountscherm in Radar360.