Instellen van Notitiesoorten

Binnen Radar360 is het mogelijk om gebruik te maken van Notitiesoorten. Een Beheerder heeft ook de mogelijkheid om Notitiesoorten in te stellen.

• Ga naar Beheer > Notities & Taken > Notitiesoorten.
  • Het overzicht van alle aanwezige Notitiesoorten wordt getoond.
  • Klik op de knop Toevoegen om een nieuwe Notitiesoort toe te voegen.
  • Klik op de knop Terug om terug te keren naar het overzichtscherm van alle Beheeropties.
  • Klik op de naam van een Notitiesoort om de naam aan te passen. Dit kan alleen als de Notitiesoort niet in gebruik is bij Notities en Taken.
  • Klik op het hamburgermenu en kies voor Archiveren om de Notitiesoort te archiveren.
  • Klik op het hamburgermenu en kies voor Verwijderen om de Notitiesoort te verwijderen. Dit kan alleen als de Notitiesoort al is gearchiveerd en niet in gebruik is bij Notities en Taken.

Tevens is het mogelijk om standaard gegevens in te stellen, die dan bij het aanmaken van Notities gebruikt worden.

• Ga naar Beheer > Notities & Taken > Instellingen.
  • Op dit scherm heb je de mogelijkheid om een aantal gegevens in te stellen voor het gebruik van Notities en Taken.
  • Selecteer bij Standaard Notitiesoort de soort die je bij het aanmaken van een Notitie en Taak als standaard getoond wilt hebben.

LET OP:
De Notitiesoort Fiscale taak moet te allen tijde aanwezig zijn als Notitiesoort.
Deze wordt gebruikt voor het maken van Periodieke Taken bij Planning & Voortgang.