Beheren van Desktop App Instellingen

Het is mogelijk om diverse instellingen van de Desktop App in te stellen in de webvariant van Radar360. Dit is alleen mogelijk als de gebruiker Beheerder is.

• Ga naar Beheer > Intern > Instellingen Desktop App
  • Je ziet op dit scherm twee tabbladen.
  • Op tabblad 1 vind je de instellingen voor het gebruik van e-mailen binnen de Desktop App.
  • Op tabblad 2 vind je de instellingen voor de Outlook AddIn.
  • Voor meer informatie over de Outlook AddIn voor de Desktop Applicatie, klik hier...