Instellen van de Webapplicatie

Het is mogelijk om per Gebruiker gegevens in te stellen voor de werking van de Applicatie.

• Klik op de optie Webapplicatie. Je ziet nu een lijst staan met Instellingen specifiek voor deze applicatie. Deze instellingen zijn specifiek voor jouw Account voor de Webapplicatie.
  • De defaultwaarde voor het aantal regels op een pagina is 20.
  • Als je klikt op de knop Resetten, dan wordt het aantal terugzet naar de defaultwaarde van 20 regels.
  • De minimumwaarde voor het aantal regels op een pagina is 10
  • De maximumwaarde voor het aantal regels op een pagina is 200.