Instellen van e-mailsettings voor de Medewerker


Deze feature maakt deel uit van de Controlled Release en is niet voor iedereen zichtbaar
Lees hier meer...

Via de Medewerkergegevens kun je meerdere gegevens instellen voor het e-mailen. Je moet Beheerder zijn om deze instellingen te kunnen beheren. De instellingen zijn te vinden onder tabblad E-mail.

INSTELLEN VAN HET ANTWOORDADRES

Onder het subtabblad Instellingen kun je aangeven of het e-mailadres van de Medewerker gebruikt moet worden als antwoordadres. 

  • Aangevinkt: Er wordt een extra veld getoond, waarin een e-mailadres ingevoerd kan worden. Dit e-mailadres wordt gebruikt als antwoordadres bij het versturen van e-mails.
  • Uitgevinkt: Er wordt geen extra veld getoond. Als antwoordadres wordt het e-mailadres van het gekoppelde Sharepoint account gebruikt.

INSTELLEN VAN DE AFZENDER

Onder het subtabblad E-mailadressen kun je per Medewerker aangeven welke andere afzenders de Medewerker mag gebruiken bij het verzenden van een e-mail. 

Let op: Dit werkt alleen als ook in het Exchange Admin Center van Microsoft 365 de juiste machtigingen zijn ingesteld. Lees hier meer...

  • Op dit scherm kun je andere afzenders toevoegen, bewerken en verwijderen. 
  • Standaard staat het gekoppelde account van de Medewerker ingesteld.
  • In het lijstje van te koppelen accounts staan alle aanwezige Microsoft 365 accounts waar de ingelogde gebruiker toegang tot heeft.
  • Het gekoppelde account van de ingelogde Medewerker mag je NIET verwijderen.
  • Je kunt aangeven met het vinkje achter een account welk account standaard ingevuld moet worden bij het versturen van de e-mail.Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.