Update Webapplicatie 02-05-2023

CONTROLLED RELEASE

• Indien je een Productregel via de Desktop Applicatie afboekte, gaf dit een verschil op het rapport Overhanden Werk. Dit is opgelost. Het afgeboekte product wordt niet meer vermeld op het rapport in de Webapplicatie.

Meer informatie over de Controlled Release omgeving vind je hier: Controlled Release overzicht Web.

UREN

• Indien er een budget op een deelproject is ingesteld, is het afhankelijk van de instelling of je een deelproject mag wijzigen. Lees meer...

FACTURATIE

• Er is een bugfix doorgevoerd, waardoor de status van een Factuur niet meer gereset wordt na het aanmaken van een PDF van de Factuur. Lees meer...
  • Het versturen van een proef e-mail gaf een foutmelding. Dit probleem is verholpen.