Update Webapplicatie 08-08-2023

CONTROLLED RELEASE

• Het veld Holding in de urenrapporten wordt nu gevuld met de relatie zelf, als deze geen holding is. Hierdoor zal een groepering op Holding de volledige groep weergeven. Lees hier meer over Rapporten.
  • Indien een medewerker geen enkel rapport via een rol toegekend heeft gekregen, wordt in het menu de optie Rapporten niet meer getoond.

Meer informatie over de Controlled Release omgeving vind je hier: Controlled Release overzicht Web.

ALGEMEEN

• Bij het aanmaken van gebruikers wordt nu gekeken naar het aantal afgenomen licenties in vergelijking tot het aantal aangemaakte medewerkers plus het aantal gearchiveerde medewerkers met een gekoppeld account. Indien het aantal wordt overschreden zal de knop inactief worden. Met een tooltip op deze knop worden de aantallen kenbaar gemaakt waarna er gerichte actie ondernomen kan worden.

VoIP

• Bij de VoIP koppeling was de knop weggevallen om onbekende nummers te kunnen koppelen aan relaties en contactpersonen. Dat is hersteld.

CRM

• De veldlengtes voor e-mailadressen op relaties en contactpersonen zijn opgehoogd.