Update Webapplicatie 03-10-2023

CONTROLLED RELEASE

• Er zijn verbeteringen doorgevoerd in het tonen van vrije velden in Rapporten.

Meer informatie over de Controlled Release omgeving vind je hier: Controlled Release Overzicht Web.

DMS

• Er is een verbetering doorgevoerd in het aanpassen van Documentnamen, waardoor het gebruik van tabs niet meer mogelijk is.

CRM

• Er is een verbetering doorgevoerd in het aanpassen van de Mapnamen, waardoor het gebruik van tabs voorkomen wordt.
  • Het bewerken van Taakplanningen was niet mogelijk als er actiecodes verwijderd waren, waar nog wel taaksjablonen op gebaseerd waren. Dat is nu hersteld.

FACTURATIE

• De functionaliteit van de Eindafrekening is verbeterd.

UREN

• LET OP! In de release van 10 oktober 2023 zal naar verwachting de optie Tijdnotatie en Begin- en eindtijd invoeren beschikbaar komen.
  • Op het scherm Beheer > Intern > Medewerkers > (kies Medewerker) > Uren is de instelling Uren invoeren notatie al in een eerdere release toegevoegd. Indien je hebt gekozen voor de optie Tijdnotatie, zal ook de optie Begin- en eindtijd invoeren getoond worden. Vanaf de volgende release wordt deze instelling in werking gesteld
    Ons advies is per medewerker nu alvast te controleren of de gewenste instelling goed staat. Als de Tijdnotatie functionaliteit gereleaset wordt, zal namelijk direct naar deze instelling gekeken worden en zal de medewerker direct in Tijdnotatie uren schrijven.
  • Zet de instelling op Getalnotatie als de uren invoer onveranderd moet blijven in de toekomst.