Update Webapplicatie 21-11-2023

CONTROLLED RELEASE

• Er is een aanpassing gedaan in het rapport Voortgang.

Lees meer over de Controlled Release.

CRM

• Het overzichtsscherm Taken is uitgebreid, waardoor er nu meerdere acties in bulk uitgevoerd kunnen worden. Lees hier meer over het in bulk aanpassen van Taken.
  • Er is een aanpassing gedaan in de koppeling van Nextens naar aanleiding van een bug in de API die door Nextens wordt aangeboden. Het type aangiftewerkzaamheden op een Persoon werden door Nextens uitgezet na een update uit RADAR. Nextens is in onderzoek bij welke van hun klanten dit speelt en welke vervolgacties daar mogelijk zijn. Klanten kunnen hiervoor contact opnemen met de supportafdeling van Nextens.
    In de tussentijd worden bij het initieel koppelen van een Persoon uit RADAR naar Nextens, het type aangiftewerkzaamheden standaard op IB aangifte gezet.