Update Webapplicatie 12-09-2023

CONTROLLED RELEASE

• In de FACTURATIE Rapporten voor Omzet konden in een bepaalde situatie dubbele bedragen getoond worden. Dit is opgelost.

Meer informatie over de Controlled Release omgeving vind je hier: Controlled Release Overzicht Web.

FACTURATIE

• In de lijsten van de Facturen werden de bedragen zonder korting en opslag getoond. Dit is vanaf nu wel het geval.

DMS

• Indien een relatie een #-teken in de naam had, kon de URL naar Sharepoint problemen ondervinden. Dit is verholpen.