Update Webapplicatie 25-07-2023

CONTROLLED RELEASE

• De velden Holding, Hoofdproject, Deelproject, Hoofdactiviteit en Productgroep zijn toegevoegd aan de rapporten Ontwikkeling OWH Uren en Producten Details en Totalen. Lees hier meer over Rapporten.
  • Het veld Relatiecode is toegevoegd aan de filters van de rapporten Personen, Relaties en RelatiesWTA. Lees hier meer over Rapporten.

Meer informatie over de Controlled Release omgeving vind je hier: Controlled Release overzicht Web.

ALGEMEEN

• Een popup met Versieinformatie is toegevoegd aan de applicatie. Lees meer...

DMS

• De foutafhandeling bij het inlezen van bestanden is verbeterd.

FACTUREN

• De kolom Factuurstatus is toegevoegd aan het overzicht Facturen in Tabelweergave.