Update Webapplicatie 14-09-2023

DMS

• In het aanpassen van de documentsecties van Sharepoint via Beheer, was een fout geslopen. Deze is in deze release opgelost.

ALGEMEEN

• De volgorde van de applicatie icons (rechtsbovenin het scherm) en de bijbehorende popups zijn aangepast en verbeterd.
  • Het tonen van de Notificaties voor nieuwe medewerkers is verbeterd. Als een notificatie een later tijdstip "vanaf" had dan de huidige tijd, werden de geselecteerde medewerkers voor die notificatie in het beheerrscherm niet goed getoond.