Update Webapplicatie 30-11-2023

DMS

• Het uploaden van meerdere Documenten tegelijkertijd liep vast. Dit is aangepast, zodat het weer mogelijk is om deze actie uit te voeren.

FACTURATIE

• Het was mogelijk om zonder het vinkje bij Electronisch factureren te e-mailen. Er is een aanpassing gedaan, dat het vinkje aan moet staan als een gebruiker de Factuur wilt e-mailen.

BEHEER

• Het aanmaken van nieuwe Medewerkers vanuit de Desktop Applicatie is hersteld.