Update Webapplicatie 12-12-2023

CRM

• Op het Takenoverzicht vanuit het Hoofdmenu is de Actiecode toegevoegd aan de lijst bij de Tabelweergave.
  • Bij het aanmaken van een PDF bestand is het mogelijk om een gescande handtekening toe te voegen aan het bestand. Lees hier meer over het Toevoegen van een gescande handtekening. LET OP: Het beheren van de handtekeningkan voorlopig alleen in de Desktop versie van RADAR. Deze functionaliteit komt binnenkort beschikbaar in de webapplicatie.
  • Indien de gebruiker rechten heeft, kan hij Documenten vergrendelen en ontgrendelen. Lees hier meer over het Vergrendelen van Documenten.

UREN

FACTURATIE

• Bij het instellen van de weergave van de factuurnummers kan gebruik gemaakt worden van Bouwstenen. Er zat een foutje in het gebruik van de Medewerkercode, dit is hersteld.

BEHEER

• De instelling voor de Automatische Incasso voor Termijn- en Periodieke Facturen werd niet goed opgeslagen. Dit is hersteld.