Update Webapplicatie 22-08-2023

CONTROLLED RELEASE

• In het CRM rapport Voortgang is de navigatie naar de notitie actief:

Je kunt als je op een notitie staat, met een een rechterklik voor de optie "Ga naar notitie" de betreffende notitie in een nieuw tabblad openen.

• In de rapporten Relaties en Personen zijn de ingestelde koppelingen op te vragen. Selecteer in het filter voor de gewenste koppeling of kijk met het filter (Leeg) of er nog relaties of personen zijn die gekoppeld moeten worden. Lees hier meer...

• De functionaliteit "Inlezen nieuwe en gewijzigde bestanden uit de SharePoint relatiemap" is uit Controlled Release gekomen en vanaf nu voor iedereen beschikbaar gekomen. Kijk voor de beschrijving van de werking hier: Inlezen van bestanden vanuit Sharepoint

• Ook de functionaliteit "Medewerkers uitnodigen voor het aanmaken van een (inlog-)account voor RADAR" is voor alle beheerders beschikbaar. Kijk hier voor meer informatie hier: Beheren accounts van medewerkers

Meer informatie over de Controlled Release omgeving vind je hier: Controlled Release Overzicht Web

KOPPELINGEN

• In de Visma CRMHub en in Visma Pinkweb is nu een flexibel endpoint op te geven voor de eigen omgeving (deze informatie ontvang je van Visma CRMHub of Visma Pinkweb). Als je geen eigen endpoint opgeeft wordt de standaard gebruikt zoals nu ook al het geval is.

FACTURATIE

• Bij Conceptfacturen wordt nu het %-teken getoond in het label van de kortingen bij het Definitief maken van de factuur:
  • Je kunt nu instellen dat je de PDF van de factuur als ingesloten bestand (embedded) in de UBL wilt opnemen. Het UBL bestand zal dan een kleiner bestandsformaat hebben. Vooralsnog zal bij het mailen van de facturen nog steeds de PDF als bijlage meegestuurd worden naast de UBL.
    Ga voor het instellen naar Beheer>Facturatie>Instellingen en kies op tabblad E facturen voor "PDF bestand opnemen in UBL".