Update Webapplicatie 22-08-2023

CONTROLLED RELEASE

 • In het CRM rapport Voortgang is de navigatie naar de notitie actief:

  Je kunt als je op een notitie staat, met een een rechterklik voor de optie "Ga naar notitie" de betreffende notitie in een nieuw tabblad openen.

 • In de rapporten Relaties en Personen zijn de ingestelde koppelingen op te vragen. Selecteer in het filter voor de gewenste koppeling of kijk met het filter (Leeg) of er nog relaties of personen zijn die gekoppeld moeten worden.

  Indien er op een relatie of persoon meerdere koppelingen actief zijn, worden deze in de kolom Koppelingen puntkomma gescheiden getoond. De kolom Koppelingen is in het rapport standaard verborgen. Om de kolom te tonen kies je voor de optie Kolommen en dan voor Koppelingen:

  In het rapport zie je de kolom nu achteraan. Je kunt nu filteren in de kolom om bijvoorbeeld de relaties te zoeken zonder koppeling (filter op blanco waardes:

  Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar relaties waarbij de koppeling Visma CRMHub aan staat, kan je het tekstfilter als volgt instellen:  Je ziet nu de relaties met de koppeling Visma CRMHub actief:

  Als je op zoek bent naar relaties waar de koppeling Visma CRMHub (nog) niet aan staat, kies dan voor het volgende filter:

  Als resultaat worden nu de relaties getoond waar de koppeling Visma CRMHub niet actief is. • De functionaliteit "Inlezen nieuwe en gewijzigde bestanden uit de SharePoint relatiemap" is uit Controlled Release gekomen en vanaf nu voor iedereen beschikbaar gekomen. Kijk voor de beschrijving van de werking hier: Inlezen van bestanden vanuit Sharepoint

 • Ook de functionaliteit "Medewerkers uitnodigen voor het aanmaken van een (inlog-)account voor RADAR" is voor alle beheerders beschikbaar. Kijk hier voor meer informatie hier: Beheren accounts van medewerkers

Meer informatie over de Controlled Release omgeving vind je hier: Controlled Release Overzicht Web

KOPPELINGEN

In de Visma CRMHub en in Visma Pinkweb is nu een flexibel endpoint op te geven voor de eigen omgeving (deze informatie ontvang je van Visma CRMHub of Visma Pinkweb). Als je geen eigen endpoint opgeeft wordt de standaard gebruikt zoals nu ook al het geval is.

FACTURATIE

 • Bij conceptfacturen wordt nu het %-teken getoond in het label van de kortingen bij het Definitief maken van de factuur:
 • Je kunt nu instellen dat je de PDF van de factuur als ingesloten bestand (embedded) in de UBL wilt opnemen. Het UBL bestand zal dan een kleiner bestandsformaat hebben. Vooralsnog zal bij het mailen van de facturen nog steeds de PDF als bijlage meegestuurd worden naast de UBL.
  Ga voor het instellen naar Beheer>Facturatie>Instellingen en kies op tabblad E facturen voor "PDF bestand opnemen in UBL".


Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.