Update Webapplicatie 18-04-2023

ALGEMEEN

• Er zijn voortaan 2 weergaven van lijsten beschikbaar:
    • Kaartweergave: Zoals je het nu gewend bent. We adviseren ook deze weergave op kleine schermen te hanteren zoals een tablet of telefoon.
    • Tabelweergave: Een compactere versie van de kaartweergave, maar wel met alle functionaliteiten van de kaartweergave en extra's.
    • Lees hier meer over de nieuwe weergave.
  • De manier van weergeven van Notificaties is aangepast. Naast de popup bij het belletje rechtsbovenin is er nu ook een lijst met alle Notificaties van de Medewerker. Lees meer...

DMS

• De wijziging met betrekking tot de lijst met Documenttypes dat bij een Sjabloon gebruikt wordt van de release van afgelopen donderdag (13-04-2023) is teruggedraaid om voorlopig nog te kunnen uitwisselen met de Desktop App. Alle mogelijke Documenttypes worden weer in de lijst getoond.