Weergeven van Notificaties

Notificaties worden verstuurd voor een aantal acties in RADAR:

• Leestaken notificaties
  • Taken notificaties
  • Planningsnotificaties
  • Takenaanmaken notificaties
  • Signaleringsnotificaties
  • Achtergrondtaken notificaties
  • Overige notificaties

Rechtsbovenin het scherm wordt een alarmbelletje getoond. Wanneer er notificaties zijn voor de Medewerker, dan wordt dit aangegeven met een rood bolletje.

Op het popupschermpje worden maximaal 5 Notificaties getoond. Via de link op dat schermpje kun je verder navigeren naar de complete lijst van Notificaties.

Deze lijst wordt altijd getoond in Tabelweergave. Je kunt als Gebruiker de volgende functies gebruiken:

1. Selecteren: Je kunt hier kiezen om alle Notificaties te selecteren of om niets te selecteren.
  2. Als gelezen markeren: Je kunt alle geselecteerde Notificaties in een bulkactie markeren als Gelezen. Voor de regel wordt dan een open envelop icoon getoond.
  3. Als ongelezen markeren: Je kunt alle geselecteerde Notificaties in een bulkactie markeren als Ongelezen. Voor de regel wordt dan een gesloten envelop icoon getoond.
  4. Verwijderen: Je kunt alle geselecteerde Notificaties in een bulkactie verwijderen. Let op: Deze actie kan niet ongedaan gemaakt worden.
  5. Excel exporteren: Een Excel exporteren van alle Notificaties van de pagina.

Door op een Titel of Inhoud te klikken, kun je meer informatie van een Notificatie zien.

Afhankelijk van het Notificatietype wordt een popupscherm met meer informatie getoond of het scherm van de aangeklikte Taak of Signalering wordt geopend.