E-mailen vanuit Relaties

Deze feature maakt deel uit van de Controlled Release en is niet voor iedereen zichtbaar
Lees hier meer...

Het is mogelijk om vanuit een Relatie te e-mailen, dit geldt voor zowel een Bedrijf, een Familie als een Persoon. Indien bij een Relatie een e-mailadres ingevuld staat, zal dit adres gebruikt worden in de nieuwe e-mail.

• Ga naar CRM > Bedrijven of Families of Personen
  • Selecteer de Relatie van waaruit je wilt e-mailen.
  • Klik in het Dashboard van de Relatie op de knop Nieuwe E-mail:

Lees hier hoe je een e-mail kunt opstellen.