Kiezen van vrije velden op rapport CRM Relaties

Deze feature maakt deel uit van de Controlled Release en is niet voor iedereen zichtbaar.
Lees meer...

Hieronder vind je een stap-voor-stap beschrijving voor het kunnen kiezen van vrije velden op het rapport CRM Relaties.

• Vraag het rapport op.
  • Klik op de knop Kolommen.
  • Selecteer de gewenste vrije velden.
  • Deze worden dan in de weergave getoond en worden ook in de Excel export meegenomen.

Het rapport Relaties kent geen eigen filters: Na het ophalen zijn de filters in de kolommen zelf in te stellen

• Hierna worden de kolommen in het rapport getoond.
  • Deze kolommen gelden voor de getoonde Relaties, niet voor de onderliggende Personen.