E-mailen vanuit Documenten

Deze feature maakt deel uit van de Controlled Release en is niet voor iedereen zichtbaar.
Lees meer...

Het is mogelijk om vanuit het overzicht met Documenten te e-mailen. Je kunt één of meerdere documenten tegelijkertijd doorsturen.

Voor het e-mailen van één document klik je, afhankelijk van de weergave van het overzicht:

• In Tabelweergave: Met je rechtermuis op het document dat je wilt e-mailen en kies je voor de optie E-Mailen
  • In Kaartweergave: Op het hamburgermenu (de drie puntjes) en kies je voor de optie E-mailen

Voor het e-mailen van één of meerdere documenten tegelijkertijd selecteer je de gewenste documenten in het overzicht en klik je boven aan het overzicht op de knop E-mailen.