Opzoeken van gegevens bij de KVK

Binnen Radar360 is het mogelijk om bedrijfsgegevens te zoeken via onze KVK-koppeling. Dit kun je op de volgende manier doen:

• Ga naar de pagina van het bedrijf en klik daar de knop Bewerken.
  • Op het tabblad Bedrijf klik je vervolgens op het vergrootglas achter het veld KVK-nummer:
  • Op het volgende scherm kun je de gegevens invoeren van het bedrijf waarvan je de KVK-gegevens wilt zoeken:
  • Uit de resultaten kun je dat bedrijf aanklikken waarvan je de gegevens wilt overnemen. Deze gegevens worden dan in detail getoond onder de resultaten.
  • Met de oranje pijltjes kun je aangeven welke gegevens van de KVK je wilt overnemen in Radar360.
    Let op dat je de Rechtsvorm die de KvK aanbiedt, ook in Radar360 letterlijk beschikbaar hebt. Anders kan deze niet overgenomen worden.
  • Als je klaar bent, klik je op de knop OK en zie je de gegevens terug in Radar360.
  • Hier moet je nog wel op de knop Opslaan klikken om de gegevens daadwerkelijk op te slaan.