Opzoeken van gegevens bij de KvK

Binnen RADAR is het mogelijk om bedrijfsgegevens te zoeken via onze KvK-koppeling. Dit kun je op de volgende manier doen:

• Ga naar de pagina van het bedrijf en klik daar de knop Bewerken.
  • Op het tabblad Bedrijf klik je vervolgens op het vergrootglas achter het veld KvK-nummer:
  • Op het volgende scherm kun je de gegevens invoeren van het bedrijf waarvan je de KvK-gegevens wilt zoeken:
  • Met de oranje pijltjes kun je aangeven welke gegevens van de Kamer van Koophandel je wilt overnemen in RADAR360.
  • Als je klaar bent, klik je op de knop OK en zie je de gegevens terug in RADAR.
  • Hier moet je nog wel op de knop Opslaan klikken om de gegevens daadwerkelijk op te slaan.