Update Webapplicatie 20-06-2023

BEHEER

• Het is vanaf deze release mogelijk om Bulkaanpassingen te doen voor facturatiegegevens. Lees meer...

UREN

• Er is een verbetering doorgevoerd op het Urenschrijven scherm. Niet in alle gevallen werden de gebruikte waardes in combinatie met de slotjes goed onthouden. Dit is verholpen.

FACTURATIE

• Het aanpassen van een oude factuurdatum leidt nu ook tot een nieuwe vervaldatum van de factuur.

DMS

• Bij het wijzigen van de naam of het aanmaken van een Document kan optioneel de naam in SharePoint worden aangepast.

ALGEMEEN

• Na het aanpassen van de Cloud authenticatie wordt je teruggeleid naar je Accountpagina en niet meer naar de Cloud instellingen.
  • De tabelweergave overzichten zijn zo aangepast, dat het zoekfilter altijd aan de rechterkant van het scherm zichtbaar is.