Update Webapplicatie 07-03-2023

CONTROLLED RELEASE

• Er zijn verbeteringen doorgevoerd in de Excel exports van Rapporten.
  • De layout van het CRM Rapport Voortgang is aangepast, zodat de kolommen duidelijker getoond worden.
  • De CRM Rapporten zijn beschikbaar zonder dat de gebruiker rechten op de UREN module hoeft te hebben.

Meer informatie over de Controlled Release omgeving vind je hier: Controlled Release overzicht Web.

KOPPELINGEN

• De communicatie rond de Nextens koppeling is verbeterd als de token verlopen is.

FACTURATIE

• Het verwerken van Facturen is verplaatst naar een Achtergrondtaak, waardoor je gewoon kunt doorwerken tijdens het verwerken van de Facturen. De voortgang van deze verwerking is te zien in het overzicht van de Achtergrondtaken. Binnen enkele minuten worden de facturen verwerkt.
  • Er zijn verbeteringen doorgevoerd in de hekjescodes van de Factuurbijlage Sjablonen.
  • Er zijn verbeteringen doorgevoerd in de PDF's van de Facturen, waardoor de grootte van de Facturen beperkt wordt en de verwerking sneller verloopt.