Update Webapplicatie 06-02-2023

CONTROLLED RELEASE

De volgende rapporten zijn verbeterd:

• Uren en Producten Details
  • Uren en Producten Totalen
  • Het rapport Budgetbewaking is nu met de juiste filtering beschikbaar.

Meer informatie over de Controlled Release omgeving vind je hier: Controlled Release overzicht Web.

BEHEER

• De keuze Mapnaam SharePoint in de Cloud Opslag instellingen kon ongedaan worden gemaakt bij het voor de tweede keer opslaan van dezelfde instelling. Dat is nu opgelost.
  • De optie "Automatische incasso alleen van toepassing op termijn/periodieke facturen" is nu actief gemaakt via Beheer > Instellingen > Instellingen.