Stappenplan E-mailen vanuit Radar360

Deze feature maakt deel uit van de Controlled Release en is niet voor iedereen zichtbaar
Lees hier meer...

Hieronder volgt speciale informatie ter voorbereiding van de overstap. Lees hier meer over E-mailen in Radar360.

Basisvoorwaarden

• Je hebt een Outlook en SharePoint licentie nodig voor Microsoft 365.

• Bij het E-mailen vanuit het CRM/DMS gedeelte wordt gebruik gemaakt van je eigen Outlook mailbox en de Sharepoint. Je kunt dus NIET e-mailen vanuit het Web als je geen licentie Outlook en Sharepoint hebt voor Microsoft 365.

• Elke gebruiker dient een eigen mailbox te hebben.

• Er is momenteel ondersteuning voor één mailbox per gebruiker voor inkomende E-mails.

De volgende zaken zijn anders in Radar360

• Je kunt E-mailsjablonen gebruiken die de Radar360 Beheerder kan aanmaken. De bestaande .OFT E-mailsjablonen van de Desktop App van Outlook dienen zelf overgezet en opnieuw ingericht te worden naar nieuwe E-mailsjablonen in het Web via de Beheer > E-mailen via Microsoft 365 > Sjablonen.

• Verstuurde E-mails worden niet meer in het .MSG formaat van de Desktop App van Outlook opgeslagen. Ze worden nu als .EML bestanden opgeslagen in SharePoint.

• Pas als een E-mail succesvol door Outlook is verzonden, kan deze (optioneel) worden opgeslagen in SharePoint.

• Inline afbeeldingen worden als bijlage verstuurd met een inline verwijzing.

• Als bijlage mogen slechts de volgende extensies gebruikt worden:
    avi, bmp, csv, doc, docx, eml, jpeg, jpg, key, mov, mp4, mpeg, mpg, msg, odp, ods, pdf, png, pps, ppt, pptx, rar, rtf, txt, wmv, wpd, xls, xlsm, xlsx, xml, zip

De volgende zaken zijn nieuw in Radar360

• Je kunt nu bij een E-mail vanuit de Relatie/Persoon direct bijlagen uit DMS én losse documenten toevoegen. Je hoeft niet via de lijst documenten eerst de documenten te selecteren en dan pas voor e-mailen te kiezen.

• Je hebt geen installatie van de Desktop App van Outlook meer nodig voor het versturen en ontvangen van E-mails.

• E-mailsjablonen zijn nu binnen Radar360 opgeslagen en niet meer op een Verkenner structuur.

• E-mailhandtekeningen worden nu binnen Radar360 zelf opgeslagen.

• E-mailhandtekeningen worden direct getoond.

• De gehele E-mail is wijzigbaar alvorens deze te verzenden. ongeacht gebruik van een voorgedefinieerd Sjabloon of E-mailhandtekening.

De volgende zaken worden nog ontwikkeld in Radar360

• Instellingen op het Sjabloon voor Extra gegevens en Uniek nummer.

• Selecties en Mailingen (bulk e-mailen).