Stappenplan E-mailen vanuit Radar360

Deze feature maakt deel uit van de Controlled Release en is niet voor iedereen zichtbaar
Lees hier meer...

Hieronder volgt speciale informatie ter voorbereiding van de overstap:

Basisvoorwaarden

• Je hebt een Outlook en SharePoint licentie nodig voor Microsoft 365.

• Bij het E-mailen vanuit het CRM/DMS gedeelte wordt gebruik gemaakt van je eigen Outlook mailbox en de Sharepoint via Microsoft 365 . Je kunt dus NIET e-mailen vanuit het Web als je geen licentie Outlook en Sharepoint hebt voor Microsoft 365.

• Elke gebruiker dient een eigen mailbox te hebben.

• Er is momenteel ondersteuning voor één mailbox per gebruiker, geen meerdere mailboxen.

• Er is voorlopig alleen ondersteuning voor UITGAANDE e-mail: binnenkomende e-mail kan alleen nog via de Outlook Addin worden opgeslagen.

De volgende zaken zijn anders in Radar360

• Je kunt E-mailsjablonen gebruiken die de Radar360 Beheerder kan aanmaken. De bestaande .OFT E-mailsjablonen van de Desktop App van Outlook dienen zelf overgezet en opnieuw ingericht te worden naar nieuwe e-mailsjablonen in het Web via de Beheer > E-mailen via Microsoft 365 > Sjablonen.

• Verstuurde e-mails worden niet meer in het .MSG formaat van de Desktop App van Outlook opgeslagen. Ze worden nu als .EML bestanden opgeslagen in SharePoint.

• Pas als een e-mail succesvol door Outlook is verzonden, kan deze (optioneel) worden opgeslagen in SharePoint.

• Inline afbeeldingen worden als bijlage verstuurd met een inline verwijzing.

• Als bijlage mogen slechts de volgende extensies gebruikt worden:
    avi, bmp, csv, doc, docx, eml, jpeg, jpg, key, mov, mp4, mpeg, mpg, msg, odp, ods, pdf, png, pps, ppt, pptx, rar, rtf, txt, wmv, wpd, xls, xlsm, xlsx, xml, zip

De volgende zaken zijn nieuw in Radar360

• Je kunt nu bij een e-mail vanuit de Relatie/Persoon direct bijlagen uit DMS én losse documenten toevoegen. Je hoeft niet via de lijst documenten eerst de documenten te selecteren en dan pas voor e-mailen te kiezen.

• Je hebt geen installatie van de Desktop App van Outlook meer nodig voor het versturen van uitgaande e-mail.

• E-mailsjablonen zijn nu binnen Radar360 opgeslagen en niet meer op een Verkenner structuur.

• E-mailhandtekeningen worden nu binnen Radar360 zelf opgeslagen.

• E-mailhandtekeningen worden direct getoond.

• De gehele e-mail is wijzigbaar alvorens deze te verzenden. ongeacht gebruik van een voorgedefinieerd Sjabloon of E-mailhandtekening.

De volgende zaken worden nog ontwikkeld in Radar360

• Instellingen op het Sjabloon voor Extra gegevens en Uniek nummer.

• Inkomende E-mails kunnen opslaan en beantwoorden en opslaan.

• Selecties en Mailingen (bulk e-mailen).